stickers

Indret dit hjem med stickers af mange varianter

Indret dit hjem med stickers af mange varianter

Indretning er blevet noget, vi i den grad er begyndt at gå mere op i. Det kan både skyldes de mange bolig- og indretningsprogrammer vi ser i medierne og den øget fokus der er kommet for at skabe sit eget personlige hjem. Nu har du muligheden, for at sætte dit personlige præg på hjemmet, bilen, postkassen eller børneværelset med selvklæbende klistermærker. Med de såkaldte stickers, kan du skabe de helt eget motto, eller fremhæve de værdier der i familien eller gøre opmærksom på den humor som familien besidder. 

Med selvklæbende bogstaver kan du klister navne, figurer eller tal på vægge, døre, postkasser og redskaber i hele hjemmet. Hos Bogstaver & Tal finder du Danmarks største udvalg af selvklæbende sticker i mange forskellige størrelser, farver og varianter, så du kan skabe dit helt eget “touch”. Bogstaver & Tal er e-mærket, så du har din sikkerhed for en sikker webshop, der håndterer og behandler din ordre efter strenge krav og regler. 

Stickers til bilen

De har blandt andet samlet et stort udvalg af stickers, som du kan anvende til bilen. Her kan du sætte det på ruden, bakspejlet eller i panelet på bilen, hvis der er noget sjovt eller vigtigt, som du ønsker at gøre dine medpassagerer opmærksom på. Du har også mulighed for at sætte stickers på bilens bagende, hvis du ønsker at komme med et sjovt citat til dine medtrafikerende eller sende et signal om at du har børn i bilen m.m. 

Design dine egne sticker

Hvis du ikke lige kan finde det som du går og leder efter, kan du med fordel designe dine helt egne stickers. Her kan du både lave dit eget personlige citat, skrive navnene på din børn eller lave noget andet opsigtvækkende. Du har dermed mulighed for at få noget helt unikt og dit eget til hjemmet, bilen, sommerhuset eller på dine vigtige daglige redskaber.